Willem Dafoe slutter sig til Robert Eggers’ nyfortolkning af "Nosferatu"

Manden bag "The Lighthouse" skal puste nyt liv i den gotiske vampyrhistorie.

Der kommer snart nyt liv i den gamle blodsuger. Med stemningsmættede film som "The Lighthouse", "The VVitch" og senest "The Northman" i bagagen er det oplagt, at Robbert Eggers' næste projekt tager udgangspunkt i den hundrede år gamle, dystre, tysk-ekspressionistiske fortælling om den blodsugende grev Orlok: "Nosferatu".

Filmen har været undervejs i flere år, men har tilsyneladende stødt på flere forsinkelser. Helt tilbage i 2016 bekræftede Eggers, at han arbejdede på en genfortolkning af "Nosferatu", som skulle være hans næste projekt. Dog kom både "The Lighthouse" og "The Northman" vampyren i forkøbet.

I 2019 var Harry Styles tilknyttet projektet for en stund. Styles sprang dog fra igen, og flere gange har det set ud til, at projektet ikke blev til noget. 

Se også: Nicolas Cage er Dracula i første trailer til "Renfield"

Dog er filmen så småt ved at blive vækket til live. Tidligere kom det frem, at Bill Skarsgård er blevet castet i rollen som blodsugeren Grev Orlok, og han får nu følgeskab af endnu en prominent herre. Det er netop offentliggjort, at Willem Dafoe har sluttet sig til projektet – dog i en endnu unavngiven rolle.

Dafoe har arbejdet sammen med Eggers i både "The Lighthouse" og "The Northman", og derudover har Dafoe også en vis erfaring med historien. Han har nemlig tidligere prøvet kræfter med rollen som grev Orlok i filmen "Shadow of the Vampire" – hans indsats sikrede ham endda en Oscar-nominering.

De to herrer får følgeskab af Lily-Rose Depp og Nicholas Hoult, hvor sidstnævnte snart kan opleves i en anden vampyrfortælling. Hoult spiller nemlig den titulære hovedrolle over for Nicolas Cage som Dracula i den kommende film "Renfield".

Kommentarer

Willem Dafoe slutter sig til Robert Eggers’ nyfortolkning af "Nosferatu"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen