Scorsese og DiCaprio laver film om notorisk seriemorder

Det ser nu ud til, at Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio atter slår pjalterne sammen, når de i starten af det nye år går i gang med manuskriptet til en film baseret på bogen "The Devil in the White City: Murder, Magic, and Madness at the Fair that Changed America" af Erik Larson.

DiCaprio købte rettighederne til filmatiseringen allerede i 2010, men bl.a. på grund af arbejdet på "Silence" har Scorsese i det seneste halve års tid ikke haft mulighed for at dykke ned i projektet. Det gør han så efter eget udsagn nu til januar.

Mordslottet

Erik Larsons fortælling er baseret på de virkelige begivenheder, der foregik under World's Fair i Chicago i 1893 og involverede arkitekten bag, Daniel Burnham, samt en notorisk seriemorder ved navn H. H. Holmes. Holmes byggede et "mordslot", hvor mindst ni personer blev dræbt. Ifølge seriemorderen selv var der dog nærmere tale om 200 personer.

Martin Scorsese har tidligere arbejdet sammen med Leonardo DiCaprio på filmene "Gangs of New York", "The Aviator", "The Departed", "Shutter Island" og "The Wolf of Wall Street".

Scorsese er næste gang aktuel med det historiske og religiøse drama "Silence", der har Liam Neeson, Andrew Garfield og Adam Driver i rollerne som præster på hellig mission. Til næste år starter Scorsese optagelserne på gangsterdramaet "The Irishman" med Robert De Niro i rollen som lejemorderen Frank Sheeran.

Kommentarer

Scorsese og DiCaprio laver film om notorisk seriemorder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen