"Scream 5": Courteney Cox vender tilbage

Det gamle horror-hold er så småt ved at være samlet igen.

Først annoncerede David Arquette tilbage i maj, at han var ombord. Nu er det blevet Courteney Cox' tur. Paramount har bekræftet, at den amerikanske skuespillerinde er tilbage i rollen som nyhedsjournalisten Gale Weathers. Dermed mangler nu kun Neve Campbell, der hidtil har spillet hovedrollen i alle "Scream"-filmene.

Detaljer om plottet til næste kapitel i "Scream"-franchisen er endnu ikke offentliggjort. Dog er det besluttet, at optagelserne begynder senere på året, og at "Ready or Not"-instruktørerne Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett kommer til at styre slagets gang.

Selvom Courteney Cox er med i de første fire "Scream"-film, er den 56-årige skuespillerinde mest kendt i en mindre blodig genre, nemlig fra rollen som Monica Geller i komedieserien "Venner".

skabt af gysermesteren wes craven

Den første af de i alt fire "Scream"-film udkom i 1996, og de blev alle instrueret af Wes Craven. Franchisen var populær frem til foreløbigt sidste kapitel i 2011, som også blev den sidste film, Craven nåede at instruere før sin død i 2015. Filmserien har indtjent for sammenlagt 608 millioner dollars på verdensplan.

Som instruktør stod Wes Craven også bag en række andre populære gyser- og slasherfilm i 70'erne og 80'erne, såsom "The Hills Have Eyes" og den første "A Nightmare on Elm Street".

Der er endnu ikke annonceret, hvad titlen bliver på den nye film, eller hvornår den forventes at få premiere.

Kommentarer

"Scream 5": Courteney Cox vender tilbage

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen