"Ready or Not"-instruktører laver ny "Scream"-film

Makkerparret Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett er klar til at genoplive Ghostface.

Den fjerde (og foreløbigt sidste) "Scream"-film udkom tilbage i 2011. Siden da er der blevet produceret en "Scream"-tv-serie til MTV, men en femte "Scream"-film med den maskerede dræber Ghostface har ladet vente på sig.

Men nu har en ny "Scream"-film endelig fået grønt lys. Og ifølge The Hollywood Reporter vides det endnu ikke, om der bliver tale om et reboot eller en "Scream 5", der fortsætter, hvor den sidste film slap.

Og instruktørerne Makkerparret Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett er blevet hyret til at lave filmen. D'herrer lavede sidste år horrorhittet "Ready or Not", som klarede sig godt ved billetlugerne og blev rost af de fleste kritikere.

Det vides endnu ikke, hvornår produktionen på den nye "Scream" bliver skudt i gang, eller hvornår Ghostface atter vil terrorisere alverdens biografgængere.

Kommentarer

"Ready or Not"-instruktører laver ny "Scream"-film

 • ★★★★★1

  Den vil jeg se frem til =)

  David Lund16-03-20 21:01

 • ★★★★★0

  Så kan det være at der endelig kommer en god Scream-film! :O 

  Lars!16-03-20 22:51

 • ★★★2

  Så kan det være at der endelig kommer en god Scream-film! :O 

  Oh no you didn't! OH NO YOU DIDN'T!

  Someone hold me back Imma bout to go kuh-RAZY! 

  De første 2 Scream film holder nu stadig.

  Essal17-03-20 08:41

 • ★★★★1

  Ja, det er jo heldigvis med nogle folk bag, som har forstand på at skrue en effektiv og underholdende horrorfilm sammen - ud fra hvad jeg har kunnet læse mig til - så det tegner jo på sin vis lovende.

  Men jeg håber da at det bliver en forsættelse til den oprindelige film-serie og meget gerne med Neve Campbell tilbage i hovedrollen.

  På den anden side understregede tv-serien jo glimrende, at "Scream" sagtens kan rebootes og gøres interessant, så derfor er der også en god mulighed for at det bliver en helt ny start på franchisen.

  NightHawk17-03-20 15:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen