Sony på jagt efter ny instruktør til "Masters of the Universe"-reboot

Skemakonflikter får David S. Goyer til at trække sig, og dermed står Sony nu med en ledig instruktørstol.

Sony står nu overfor at skulle finde en ny instruktør til deres planlagte "Masters of the Universe"-film, da David S. Goyer har måttet trække sig. Goyer har simpelthen for meget på sin tallerken, hvilket har gjort, at han har måttet trække sig som instruktør. Planen er dog, at han stadig bliver ombord som producer og manuskriptforfatter. Han arbejder i øjeblikket på at forvandle Isaac Asimovs sci-fi-klassiker "Foundation" til en miniserie, hvilket øjensynligt er så stort et projekt, at han må give He-Man-faklen videre.

Dermed får Sony travlt med at finde en ny instruktør. Som vi tidligere har kunnet fortælle, har Sony sat en foreløbig premieredato i december 2019, hvilket selskabet ifølge kilder stadig ønsker at holde fast i.

Goyers screenplay var dét, der i første omgang gjorde Sony begejstrede over ideen, så det er indtil videre stadig dét, som projektet vil tage udgangspunkt i. Derudover lykkedes det for Goyer at starte en del hype, da han tidligere på året delte nogle billeder på Instragram, hvor han gennemgik concept-art for filmen. Sony mødes i øjeblikket med egnede kandidater for at finde den instruktør, der bedst kan overtage rollen.

"Masters of the Universe" fortæller historien om He-Man og tager udgangspunkt i det nærmest legendariske legetøj med samme navn. Netflix-serien "The Toys That Made Us", som fik premiere i december sidste år, har blandt andet været med til at understrege, hvor stor en succes, He-Man var.

Kommentarer

Sony på jagt efter ny instruktør til "Masters of the Universe"-reboot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen