Ny "He-Man"-film går i optagelse i foråret 2023

Det er Netflix, der har sikret sig rettighederne og dermed the power til den kommende "Masters of the Universe"-spillefilm.

He-Man er for nylig genopstået som tv-figur i hele to Netflix-animationsserier, men på det hvide lærred er det længe siden, vi sidst har set Prins Adam og hans muskuløse, letpåklædte og heroiske alter ego.

Visse af os husker stadig den gakkede "Masters of the Universe" fra 1987 med svenske Dolph Lundgren i hovedrollen, men en ny He-Man-film har ladet vente på sig i årevis.

Men nu sker der omsider snart noget. Netflix har som tidligere rapporteret overtaget He-Man-filmrettighederne fra Sony, og nu er det kommet frem, at optagelserne til den kommende "Masters of the Universe"-film starter i foråret 2023.

Læs også: Ny He-Man-film har endelig fundet sin He-Man

Det afslører filmens to instruktører, brødrene Adam Nee og Aaron Nee ("The Lost City"), ifølge Screen Rant. Dermed kan fans af den fascinerende fantasy-franchise formentlig se frem til en Netflix-premiere engang i 2024. 

Det bliver Kyle Allen, der for nylig spillede et medlem af Jets-banden i Steven Spielbergs "West Side Story", der skal spille filmens hårdtslående helt.

Vi ved dog endnu ikke, hvem der skal portrættere He-Mans ærkefjende, Skeletor, i det kommende fantasy-actionbrag, men her på Moovy har vi et fromt ønske om, at Netflix giver David Harbour ("Stranger Things", "Black Widow") et kald jvf. 7.25 inde i videoen her:

Kommentarer

Ny "He-Man"-film går i optagelse i foråret 2023

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen