"Star Wars: The Last Jedi": Se ny behind-the-scenes-video

Kraften er stærk i videoen, når instruktør Rian Johnson beretter om sine oplevelser på settet til næste kapitel i Skywalker-sagaen.

Så er der landet en spritny behind-the-scenes-video til det længe ventede ottende kapitel i Star Wars-sagaen med titlen "Star Wars: The Last Jedi".

Det er filmens instruktør Rian Johnson ("Looper"), som er mest i fokus i videoen, der blandt andet byder på en kort rundvisning i og omkring Tusindårsfalken samt små interviews med stjerner som Daisy Ridley, Mark Hamill og afdøde Carrie Fisher, der spiller henholdsvis Rey, Luke Skywalker og General Leia i fortsættelsen til "Star Wars: The Force Awakens" fra 2015.

Derudover er der også korte klip med ikoniske Star Wars-karakterer som wookien Chewbacca og robotterne C-3PO og R2-D2, der nok skal give julelys i øjnene til de hungrende fans. 

Den nye film vil ganske givet afsløre gamle mysterier, hvad angår Kraften og Reys fortid, alt imens selvsamme Rey oplæres i den ædle jedi-kunst af selveste Luke Skywalker, der dog efter trailerne at dømme virker noget desillusioneret her over 30 år efter begivenhederne i "Jedi-ridderen vender tilbage".

Eventyret, som både er skrevet og instrueret af Rian Johnson med Lucasfilms præsident Kathleen Kennedy og J.J. Abrams ("Star Wars: The Force Awakens") som producere, flyver ind i de danske biografer 13. december. 

Kommentarer

"Star Wars: The Last Jedi": Se ny behind-the-scenes-video

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen