Susanne Bier instruerer ny HBO-serie med Nicole Kidman

"The Undoing" løber over seks afsnit og får premiere på HBO Nordic.

Den danske Oscar-vindende instruktør Susanne Bier skal stå bag kameret på HBO-serien "The Undoing", der  er baseret på bogen "You Should Have Known" ("Det burde du have vidst") af Jean Hanff Korelitz.

Nicole Kidman spiller hovedrollen og genoptager samarbejdet med David E. Kelley fra "Big Little Lies". Kelley har skrevet manuskriptet og er også seriens executive producer sammen med bl.a. Kidman og Bier.

I "The Undoing" møder vi Grace Sachs (Kidman), der lever lige præcis det liv, hun altid har drømt om. Hun er en succesfuld psykolog, der er i gang med at få udgivet en bog. Hun har en hengiven mand, og sammen har de en søn, der går på en prestigefyldt privatskole i New York. Men et par uger før, hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen omkring hende, og hun står pludselig over for et voldsomt dødsfald. Samtidig er hendes mand forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt. Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

"The Undoing" løber over seks afsnit og får premiere på HBO Nordic, men premieredatoen er endnu ikke fastlagt.

Kommentarer

Susanne Bier instruerer ny HBO-serie med Nicole Kidman

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen