"The Crow"-reboot (måske) endelig i rette hænder

Sjældent har et forsøg på en genindspilning været så kaotisk som i tilfældet med "The Crow". Instruktører og skuespillere er kommet og gået, men måske er man langt om længe kommet til bunds med problemet.

Filmselskabet Relativity har nemlig solgt rettighederne til James O'Barrs tegneserieforlæg videre til "Resident Evil"-produceren Samuel Hadidas selskab Davis Films. Hadida skal producere filmen sammen med Edward R. Pressman, som producerede den første "The Crow".

Mere tro mod tegneserien

Filmen med titlen "The Crow Reborn" kommer til at være mere tro mod O'Barrs tegneserie end Alex Proyas' filmversion fra 1994. Den huskes især for Brandon Lees mytedannende præstation som karakteren Eric Draven og skuespillerens tragiske dødsfald under optagelserne.

Man har talt om, at det nye projekt ligefrem var forbandet af Lees ånd, men det har altså ikke forhindret producerne i at gennemtvinge en opdatering af historien om den gothdyrkende rockstjerne, som står op af graven for at hævne mordet på sin kæreste.

Samuel Hadida har meldt ud, at de indledende optagelser til filmen allerede starter i 2017, men endnu er det uvist, om det bliver med den senest annoncerede besætning med Corin Hardy ("The Hallow") bag kameraet og Jason Momoa ("Game of Thrones") i hovedrollen.

Kommentarer

"The Crow"-reboot (måske) endelig i rette hænder

  • ★★★★★0

    Det kunne være ganske interessant, hvis det faktisk lykkedes dem at reboote serien, fordi der er i hvert fald grobund for en franchise. Det store spørgsmål er nok, om publikum vil acceptere at hver historie har en ny hovedperson.

    Bruno18-11-16 10:40

  • 0

    Jeg ville faktisk meget hellere se en Director's Cut af City of Angels. Den film blev så voldtaget af selskabet, at det er direkte sørgeligt. Den kunne have været så fed, men endte med at blive noget lort :(

    Nagash18-11-16 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen