Uhyggelig E.T.-dukke er til salg – for 20 mio. kroner!

Det er gået ned ad bakke for E.T. siden hans gennembrud i 1982...

Hvem ville ikke sige ja til muligheden for at eje en af de originale E.T.-dukker, der blev brugt under optagelserne til Steven Spielbergs Oscar-belønnede "E.T. the Extra-Terrestrial" tilbage i start-80'erne?

Tjo... måske vil du alligevel sige nej tak, når du ser prisskiltet og efterfølgende selve dukken – du kan se en kort video af sidstnævnte herunder.

Se også: Miraklernes tid er ikke forbi: E.T. genforenes med Elliott i ny kortfilm!

Der er nærmere bestemt tale om en af de mekaniske animatronics, som filmholdet byggede, og som kunne bevæge sig en smule takket være diverse mekaniske dele og kabler.

Men selvom dukkens maskinelementer stadig fungerer, så er figurens ydre lag (eller hud, om man vil) for længst gået i opløsning, og derfor ligner dukken snarere et smeltet, skrækindjagende skelet.

Alligevel mener Julien's Auctions, der auktionerer dukken i midt-december, at den ikoniske rekvisit vil udløse et bud på 3 mio. dollars – altså godt 20 mio. kroner. Og hvem ved? Måske vil en potentiel ejer kunne puste nyt liv i E.T., der jo også blev vakt til live igen i Spielbergs legendariske familiefilm.

Kommentarer

Uhyggelig E.T.-dukke er til salg – for 20 mio. kroner!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen