C-3PO’s hoved er til salg – for små 10 mio. kroner

Wow, onkel Owen kommer til at tjene kassen på sin investering!

Det er ikke usædvanligt, at ikoniske filmklenodier bliver sat til salg (og solgt) for svimlende summer under auktioner. For et års tid siden rapporterede vi om, at et nedslidt E.T.-hoved blev sat til salg for hele 20 mio. kroner.

Hvis man ikke havde råd til at byde på netop dén rekvisit, så har vi godt nyt: I kan blive de nye ejere af C-3PO's oprindelige hoved for "blot" 10 mio. kroner. Det rapporterer Forbes.

Auktionen udfolder sig mellem 9. og 12. november, så I har stadig tid til at spare nogle penge op til handlen. C-3PO's hoved sælges af skuespilleren Anthony Daniels selv, som har spillet den snakkesalige, guldfarvede robot i talløse "Star Wars"-projekter siden George Lucas' oprindelige film fra 1977.

Læs også: Moovy til virtuel pressekonference med Anthony "C-3P0" Daniels

"Jeg håber, at denne genstand kan give glæde til 'Star Wars'-fans og samlere over hele kloden, idet de får chancen for at eje en del af den ægte vare," fastslår Daniels, som formentlig også glæder sig til at give sin bankkonto er astronomisk boost.

Men gad vide, om Daniels ikke er en kende skuffet over, at den originale R2D2 kunne fremtrylle et langt større auktionsbud på hele 17 mio. kroner i 2017?

Hvis man trods alt ikke føler, at man har adskillige millioner kroner i overskud, så kan man også byde på et par af C-3PO's fingre, som man forventer at sælge for et beløb i omegnen af 28.000-82.000 kroner. En uåbnet morgenmadspakke med C-3PO trykt på kassen kommer "kun" til at koste 3.000-6.000 kroner. Vi anbefaler ikke, at man spiser det efterhånden oldgamle indhold...

En masse andre ikoniske filmrekvisitter – bl.a. fra film som "Blade Runner" og "Indiana Jones og templets forbandelse" – kan erhverves under online-auktionen, som I kan følge her.

Kommentarer

C-3PO’s hoved er til salg – for små 10 mio. kroner

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen