"Vores mand i Amerika" runder 100.000 solgte billetter

Trods både godt sommervejr og pandemien har talrige danskere flokket til biograferne for at se Christina Rosendahls autentiske drama.

"Vores mand i Amerika" har generelt fået gode anmeldelser herhjemme (inklusive 5 stjerner af os her på Moovy), og det danske biografpublikum har også taget godt imod det danske drama.

DFI rapporterer, at filmen i løbet af weekenden rundede 100.000 solgte biografbilletter. Det bekræftes også af bl.a. filmens instruktør, Christina Rosendahl ("Idealisten"), i et opslag på Facebook, hvor hun skriver:

"Det er ingen hemmelighed at vi havde ondt i maven over at Vores Mand i Amerika skulle ud i biograferne som en af de første film efter genåbning, og med premiere i en weekend med tropenat og 27 grader var det lidt op ad bakke. Det er det heldigvis ikke mere."

"Vores mand i Amerika" handler om Danmarks ambassadør i USA under 2. verdenskrig, Henrik Kauffmann, som nægtede at adlyde den danske regerings ordrer efter nazisternes invasion. Og ikke nok med det – Kauffmann iværksatte en dristig, rebelsk plan, hvis mål var at stikke en kæp i hjulet på Hitlers krigsmaskineri.

Herunder kan du se Moovy TV's dybdeborende indslag om filmen, hvori vi bl.a. taler med Rosendahl samt filmens lyddesigner, Peter Albrechtsen, og filmens komponist, Jonas Struck:

Kommentarer

"Vores mand i Amerika" runder 100.000 solgte billetter

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen