Will Smith på tale til Ang Lees "Gemini Man"

Det ser ud til, at Skydance har sat gang i hjulene på en sci-fi-thriller kaldet "Gemini Man", som Hollywood længe har forsøgt at lave. I weekenden kom det frem, at "Life of Pi"-instruktøren Ang Lee skal stå for projektet. Nu ser det ud til, at Will Smith er i forhandlinger om at påtage sig hovedrollen. Han vil sandsynligvis skulle spille en dobbeltrolle som både den ældre og den yngre version af hovedkarakteren.

Filmen følger en aldrende pensionsmoden lejemorder, der kommer op imod den ultimative modstander i form af en yngre klon af sig selv. "Gemini Man" har længe floreret i Hollywood, og tilbage i 1997 forsøgte Disney med manusforfatter Darren Lemke og instruktør Tony Scott at lave filmen, dog uden held. Gennem årene har flere manusforfattere også forsøgt, heriblandt Brian Helgeland ("L.A. Confidential"), Andrew Niccol ("Gattaca") og David Benioff ("Game of Thrones").

Will Smiths mange projekter

Så filmen er aldrig blevet til noget og hovedsagligt på grund af udfordringerne forbundet med at have to versioner af samme karakter oppe imod hinanden. Oprindeligt var planen at lade to forskellige skuespillere spille den samme karakter, men eftersom teknologien har udviklet sig en del siden, så ser det altså ud til, at muligvis Will Smith skal påtage sig begge roller med hjælp fra digital de-ageing.

Smith er endnu ikke officielt tilknyttet rollerne, da han er en travl mand med et presset skema. Her på siden bragte vi forleden nyheden om, at Disney ønsker Smith i rollen som lampeånden Genie i Guy Ritchies live-action "Aladdin"-remake, og "Suicide Squad 2" er ligeledes på tapetet og på udkig efter en ny instruktør.

Smiths "Bad Boys 3", som længe har været undervejs, mangler også en instruktør, efter Joe Carnahan forlod skuden. Sidst, men ikke mindst, så kan Will Smith snart ses på streamingtjenesten Netflix i filmen "Bright", som genforener ham og "Suicide Squad"-instruktøren David Ayer.         

Kommentarer

Will Smith på tale til Ang Lees "Gemini Man"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen