Postapokalyptisk "Snowpiercer"-serie sat på skinner

Filmen "Snowpiercer" om et klasseinddelt tog, der symboliserer menneskeheden i en postapokalyptisk verden, var en finurlig ide, man sagtens kunne grave videre ned i.

Det samme har kanalen TNT tænkt og har derfor givet grønt lys til et pilotafsnit i forlængelse af Bong Joon-hos film, hvor Josh Friedman er givet jobbet som både manuskriptforfatter og showrunner.

Josh Friedman er et garvet navn indenfor science fiction, idet han tidligere har skrevet til "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", Steven Spielbergs udgave af "War of the Worlds" samt flere af James Camerons kommende "Avatar"-fortsættelser.

Præmissen for serien vil være den samme som i filmen, der fik sin inspiration fra tegneserien "Le Transperceneige". Her er Jorden frosset til is, og de sidste overlevende er samlet på et tog opdelt efter social stand, men denne opdeling udfordres af et reelt klasseopgør på tværs af kupeerne.

De to sydkoreanske mesterinstruktører Bong Joon-ho og Park Chan-wook, der henholdsvis instruerede og producerede filmen fra 2014, er begge tituleret som executive producers på det kommende pilotafsnit.

Kommentarer

Postapokalyptisk "Snowpiercer"-serie sat på skinner

 • ★★★1

  Filmen var ikke dårlig nok? :)

  Dolphinfriendly22-11-16 18:31

 • ★★★★5

  Filmen var ikke dårlig nok? :)

  Duuuude, den er da nice! :-D

  The Insider22-11-16 19:03

 • ★★★★0

  Overvurderet, men slet ikke dårlig :)

  Kruse22-11-16 19:49

 • ★★★★0

  Den piercede i hvert fald ikke mig... 

  Lars!22-11-16 23:38

 • ★★★0

  Duuuude, den er da nice! :-D

  Jeg må helt ærligt indrømme, at jeg synes det er en af de ringeste film jeg så dét år. Prætentiøst og enormt påtaget anti-kapitalistisk tema, elendige CGI effekter og ikke mindst dårligt skuespil. Til gengæld var visse sekvenser så tåbelige, at jeg gerne indrømmer at jeg grinede højlydt - hvilket vel er en eller anden form for kvalitet i sig selv.

  Forklar mig endeligt, hvad der er positivt ved den - for jeg kan slet ikke se det. :)

  Dolphinfriendly23-11-16 00:01

 • 0

  Jeg sad også tilbage med en følelse af at have spildt halvanden time. Den var så usammenhængende og plothulsfyldt, med scener man sad og krummede tæer over, at jeg landede på 5/10.

  T'hain23-11-16 07:43

 • ★★★★2

  Jeg synes så absolut det er en god film med en interessant historie. Ikke 100% vellykket, men stadig vellykket nok. Det over-the-top skuespil er noget, som kendetegner instruktøren og det humoristiske islæt, som altid er tilstede. Jeg kan lide det. Så ja, det er meningen, at man skal grine, akkurat som i åbningsscenen på The Host :) Instruktør Joon-ho minder mig af en eller anden grund lidt om Paul Verhoeven og den slags mangler vi lidt nu om dage :)

  Ser frem til mandens nye film. 

  Babo23-11-16 07:49

 • ★★★★0

  Så det er et spørgsmål om humor? 

  Lars!23-11-16 08:12

 • ★★★0

   Så ja, det er meningen, at man skal grine, akkurat som i åbningsscenen på The Host :) Instruktør Joon-ho minder mig af en eller anden grund lidt om Paul Verhoeven og den slags mangler vi lidt nu om dage :)

  Men "The Host" er jo også sjov - og ikke ufrivillig komisk, som jeg mener "Snowpiecer" er - og helt fucked up i et helt sædvanligt sydkoreansk genre-mash up. Jeg synes virkeligt den rammer helt ved siden af - på alle parametre. Til gengæld kan jeg godt følge sammenligningen med Verhoeven.

  Dolphinfriendly23-11-16 11:18

 • ★★★★3

  Forklar mig endeligt, hvad der er positivt ved den - for jeg kan slet ikke se det. :)

  Har for travlt til den lange smøre, man! :-D Men jeg synes sgu, det var en vildt underholdende, herligt gakket, forskruet, flot og velspillet genreperle!

  The Insider23-11-16 11:35

 • 0

  Fuldstændig enig med Dolphin. Det var sgu en ultra ringe film. Og desværre ikke så ringe, at den blev kikset-fed :(
  Det var en ordentlig omgang spild af tid.
  Og ja, jeg kunne ellers rigtig godt lide The Host.

  Nagash23-11-16 15:55

 • 0

  Kan huske da jeg så den på CPH PIX i 2014.
  Vi havde fået bekræftet at det var sådan den skulle være fra distributørens side, men alligevel manglede der engelsk tekst til de få (men afgørende) dele, hvor der tales koreansk.

  Det stoppede mig dog ikke i at synes det var en vældigt underholdende film, der netop er sær fordi den trods alt er lavet af en koreaner og ikke er 100% Hollywood (ligesom 'The Host'), og "over-the-top" for mig er et nøgleord for at nyde den film.

  Den er langt fra en fantastisk film som f.eks. 'The Raid' bare for at tage en anden vestlig/østlig actionproduktion, men den er stadigt visceral, flot og igen underholdende.

  Jeg skal ikke gøre mig for klog, men måske er det bare et spørgsmål om forventninger. :)

  Off-topic: Jeg fattede ikke nyheden først, da jeg blandede udtrykket "sat på skinner" med "lagt på is". (Sjovt nok begge elementer, der er ret vigtige for filmen.)

  BusinessMonkey23-11-16 16:10

 • ★★★★0

  Jeg synes Snowpiercer er ganske god spas. Min karakter vil være 7/10.

  Jovist, den er flawed, men er helt med på Insiders ord :)

  En serie kan jeg sagtens se for mig. 

  Guldager23-11-16 17:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen