Se et klip fra den 2. (og i skrivende stund skrottede) sæson af "Star Trek: Prodigy"

Den Emmy-belønnede animationsserie leder stadig efter et nyt streaming-hjem, efter at Paramount+ trak stikket på serien i juni.

Det sker ikke så tit, at et nyt klip bliver frigivet fra en tv-sæson, som i skrivende stund ikke ser ud til at udkomme.

Men den officielle "Star Trek"-hjemmeside har altså netop frigivet et længere smugkig på 2. sæson af animationsserien "Star Trek: Prodigy", som på trods af flotte anmeldelser og flere priser blev aflivet tilbage i juni af Paramount.

I klippet møder vi nok en gang seriens unge helte – en håndfuld rumvæsner fra galaksens fjerne Delta-kvadrant, som nu er blevet Starfleet-kadetter på Jorden og er på udkig efter et nyt rumskib. Og "Star Trek"-fans vil kunne genkende Robert Picardos karakteristiske stemme – Picardo dukker op igen som den holografiske doktor, som han i sin tid spillede i "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

Klippet er endnu ikke blevet frigivet på YouTube, men kan altså ses på "Star Trek"-franchisens hjemmeside her:

Se det omtalte klip fra sæson 2 af "Star Trek: Prodigy"

"Star Trek: Prodigy" blev fjernet fra Paramount+ i USA blot få dage efter udmeldingen om seriens endeligt, mens 1. sæson stadig kan ses herhjemme på SkyShowtime.

Holdet bag serien planlægger dog stadig at færdiggøre arbejdet på seriens 2. sæson og dernæst sælge serien til en anden streamingtjeneste.

Det er dog lidt svært at være optimistisk på seriens vegne, da alle de store streamingtjenester har kastet sig ud i store sparerunder, alt imens strejkerne i Hollywood også peger på, at der er udbredte uenigheder og usikkerheder om pengeforbruget i den amerikanske film- og tv-branche.

Hvorom alting er, så krydser vi naturligvis fingre for, at trekkies får lov til at se de sidste kapitler af "Star Trek: Prodigy" en skønne dag.

Kommentarer

Se et klip fra den 2. (og i skrivende stund skrottede) sæson af "Star Trek: Prodigy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen