Stephen Dorff castet i "True Detective" sæson 3

"True Detective" sæson 3 er endelig på vej, og rollelisten vokser.

Stephen Dorff har tilsluttet sig castet på HBO's længe ventede tredje sæson af "True Detective". Dorff har landet en af de bærende biroller i det kommende kapitel af antologiserien.

Dorff skal spille en karakter ved navn Roland West, som er beskrevet som en Arkansas State Investigator, der sammen med sin partner har haft sit liv og sin karriere påvirket af en mystisk forbrydelse. Hans partner, Wayne Hans, bliver spillet af hovedrolleindehaveren Mahershala Ali.

Carmen Ejogo spiller også en af de bærende biroller som karakteren Amelia Reardon, en skolelærerinde med en forbindelse til to forsvundne børn i 1980. Alt hvad man ved om historien er, at den vil dreje sig om en mørk forbrydelse i bjergområdet omkring Ozark og et mysterium, der uddybes gennem tre årtier og udspiller sig i tre separate tidsperioder.

Dorff er bedst kendt for sine rolle i 80'er-filmen "The Gate", Sofia Coppolas "Somewhere", Tarsem Singhs "Immortals" og tegneseriefilmatiseringen "Blade". En af hans seneste film var "Leatherface".

Skaber og hovedforfatter Nic Pizzolatto vil fungere som både showrunner, instruktør og producer på serien. Stjernerne Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som medvirkede i sæson 1, vil ligeledes fungere som producerer. Indie-instruktøren Jeremy Saulnier ("Green Room") skal også instruere flere afsnit af serien.   

Kommentarer

Stephen Dorff castet i "True Detective" sæson 3

Log ind for at deltage i diskussionen