"The Last of Us"-skaber instruerer også afsnit af tv-serien

Manden bag det succesfulde videospil, Neil Druckmann, sætter sig snart i en anden instruktørstol.

Det er sjældent, at folkene bag de videospil, Hollywood filmatiserer, får lov til at have en finger med i spillet, når deres arbejde skal nyfortolkes som spillefilm eller tv-serie.

Men skaberen af PlayStation-spillet "The Last of Us", Neil Druckmann, arbejder både som manuskriptforfatter og producer på HBO's kommende tv-udgave af spillet, og nu rapporterer Collider, at den prisbelønnede spilmager også arbejder som instruktør på "The Last of Us"-serien.

Det er tidligere blevet annonceret, at den relativt unge russer Kantemir Balagov ("Closeness", "Beanpole") instruerer seriens pilotafsnit, men fire andre instruktører arbejder også på seriens 1. sæson, herunder Druckmann.

Læs også: "The Last of Us"-serien har et astronomisk budget

Også "Chernobyl"-skaberen Craig Mazin, som har skrevet serien i samarbejde med Druckmann, instruerer udvalgte episoder af seriens første årgang, mens Peter Hoar ("Daredevil") og den Oscar-nominerede Jasmila Zbanic ("Quo vadis, Aida?") instruerer de resterende afsnit.

Collider fastslår også, at filmholdet først er færdige med at skyde 1. sæson i start-juni 2022, så vi skal nok ikke regne med at se serien på flimmerkassen før tidligst slut-2022.

Der er udkommet to "The Last of Us"-spil, og tv-serien er baseret på det første, hvori den hårdhudede Joel og den unge Ellie navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

I serien har Pedro Pascal ("The Mandalorian") og Bella Ramsey ("Game of Thrones") de to bærende roller som henholdsvis Joel og Ellie. Gabriel Luna ("Terminator: Dark Fate") spiller Joels lillebror, Tommy, mens flere af videospillets oprindelige skuespillere, herunder Merle Dandridge og Jeffrey Pierce, også medvirker i tv-serien.

Kommentarer

"The Last of Us"-skaber instruerer også afsnit af tv-serien

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen