Endnu en skuespiller fra "The Last of Us"-videospillet slutter sig til tv-serien

Jeffrey Pierce spillede Tommy i det oprindelige PlayStation-spil, men han skal spille en helt anden rolle i HBO's kommende tv-serie baseret på videospillet.

For få uger siden delte skuespilleren Gabriel Luca ("Terminator: Dark Fate") det allerførste billede fra optagelserne til tv-serien "The Last of Us".

HBO-serien er baseret på Naughty Dogs skamroste og prisbelønnede PlayStation-spil af samme navn, hvori den hårdhudede Joel og den unge Ellie navigerer gennem et fremtidigt, smadret USA, som er hærget af inficerede monstre og brutale bander.

Netop Luna spiller Joels slagkraftige lillebror, Tommy, som i "The Last of Us"-spillet blev portrætteret af Jeffrey Pierce. Og nu rapporterer Deadline, at Pierce også skal medvirke i "The Last of Us"-serien.

Læs også: "Nikolaj Coster-Waldau burde have fået rollen!" - fans af "The Last of Us" er skuffede

I tv-serien skal Pierce spille Perry, som betegnes som en oprører, der befinder sig i en karantænezone.

Også skuespillerne Murray Bartlett og Con O'Neill er blevet hyret. D'herrer skal hhv. spille de to overlevere Bill og Frank, der bor sammen i en afsides by. I det første "The Last of Us"-spil mødte man Bill kort efter Franks død.

Selvom Pierce altså skal spille en ny karakter, er det en prisværdig gestus af seriens skabere at hyre spillets stemmeskuespillere. I maj kom det frem, at skuespilleren Merle Dandridge skal spille frihedskæmperen Marlene i HBO-serien – en rolle hun også spillede i det oprindelige PlayStation-spil.

"Game of Thrones"-stjernerne Pedro Pascal og Bella Ramsey skal spille Joel og Ellie i serien, som instrueres af russiske Kantemir Balagov ("Closeness", "Beanpole"), mens manuskripterne skrives af spillets skaber, Neil Druckmann, i samarbejde med "Chernobyl"-forfatteren Craig Mazin.

Optagelserne til "The Last of Us" forventes at løbe helt til sommeren næste år, så det bliver nok tidligst i slutningen af 2022, at vi får lov til at se, om serien kan leve op til spillet.

Kommentarer

Endnu en skuespiller fra "The Last of Us"-videospillet slutter sig til tv-serien

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen