Sponsoreret: "Uro" - ny dansk gyser-thriller med stærkt skuespillerhold

"Uro", der kan ses hos Blockbuster, har en række unge danske talenter og erfarne skuespillere på rollelisten.

Blockbuster har sikret sig de rettighederne til den nye danske gyser-thriller "Uro", der nu kan ses på Blockbuster. Du kan se traileren herunder og leje eller købe filmen her.

"Uro" har Rosalinde Mynster, som fik stor succes i "Badehotellet" og medvirkede i den Oscar-nominerede "En kongelig affære", i hovedrollen. Hun spiller en ung kvinde, der bliver fundet i en skov og påstår, at hun har set et mord. Hun mener tilmed, at hun i selvforsvar har taget livet af morderen. Problemet er bare, at der ikke er noget, der beviser hendes historie – politiet kan hverken grave lig eller spor op. Hun begynder at tvivle: Er gerningsmanden overhovedet død? Eller er han efter hende, og vil hun blive det næste offer?

"Uro" har en række unge danske talenter og erfarne skuespillere på rollelisten. Udover Rosalinde Mynster medvirker også Thomas Ernst, der fik sit gennembrud i Nils Malmros' anmelderroste "Kærestesorger" og kunne ses i krigsdramaet "Hvidsten gruppen".

Blandt de mere erfarne finder man populære skuespillere som Jesper Christensen ("Bænken, "Casino Royale"), Maibritt Saerens ("Krøniken", "Gidseltagningen") og Kirsten Olesen, kendt som Agnes i "Matador" og Veronika i "Arvingerne".

Se traileren til "Uro" her:

Kommentarer

"Uro" - ny dansk gyser-thriller med stærkt skuespillerhold

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen