Trailer: "American Assassin"-trailer lover intens action med "Maze Runner"-stjerne

CBS Films har udgivet den seneste ucensurerede redband-trailer til action-thrilleren "American Assassin" med Dylan O'Brien og Michael Keaton. Du kan se den nedenfor.

"American Assassin" følger Mitch Rapp, der efter en personlig tragedie i forbindelse med et terrorangreb indleder et blodtørstigt hævntogt mod de ansvarlige og alle terrorister, han kan komme i nærheden af. Det fanger CIA's opmærksomhed, og efterretningstjenesten vælger at rekruttere den unge Rapp ved at lade ham træne af den kyniske, men effektive koldkrigsveteran Stan Hurley. Snart må de dog i felten for at stoppe en mystisk agent stålsat på at starte tredje verdenskrig.

I filmens hovedrolle som Mitch Rapp ses O'Brien, som nok er mest kendt fra "Maze Runner"-franchisen. Michael Keaton spiller veteranen Hurley, hvis mission er at få gjort en ordentlig dræber ud af Rapp. Keaton er også snart biografaktuel med "Spider-Man: Homecoming". Derudover vil Sanaa Lathan ("Now You See Me 2") og Taylor Kitsch ("Lone Survivor") kunne opleves i thrilleren.

Filmen instrueres af Michael Cuesta, der tidligere har begået en række afsnit af forskellige tv-serier samt spillefilmen "Kill the Messenger" fra 2014. "American Assassin" er baseret på romanen af samme navn og kan opleves i de danske biografer fra 7. september.

Kommentarer

"American Assassin"-trailer lover intens action med "Maze Runner"-stjerne

  • ★★0

    Undskyld, men viste de lige slutningen (eller i hvert fald løsningen på det store problem, der bliver sat i scene) i traileren?

    HonoDelLoce21-06-17 15:23

  • 0

    Keaton er med..... Jeg er på!!

    PatrickJane21-06-17 18:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen