Trailer: Amy Poehlers datter starter feministisk revolution i high school-komedien "Moxie"

Inspireret af sin rebelske mor gør en ung teenagepige op med patriarkatet på sin high school i komediedramaet "Moxie".

Komiske Amy Poehler er primært kendt for at dukke op i film som "Mean Girls" og "Blades of Glory", mens hun også var fast indslag i "Saturday Night Live" i en årrække, gentagende har udgjort sprængfarlig Golden Globe-værtsduo med Tina Fey og spillede hovedrollen som den naive Lesley Knope i komedieserien "Parks and Recreation". 

Sammen med Netflix har hun dog også fået en karriere som filminstruktør op at køre. I 2019 fik Poehler sin instruktørdebut med mødrekomedien "Wine Country", og snart er hun aktuel med ungdomsfilmen "Moxie".

Læs også: RACHEL MCADAMS ER KLAR PÅ ENDNU EN "MEAN GIRLS"

Den generte, 16-årige Vivian er vant til at blive trynet af fyrene på sin skole. Men da hun opdager sin mors rebelske fortid som aktivist, vælger Vivian at gøre op med sin skoles sexistiske status quo. I samarbejde med skolens nye pige, som ikke er bange for at sige fra, begynder de to anonymt at udgive bladet Moxie, som kickstarter en feministisk revolution.

Amy Poehler både instruerer "Moxie" og medvirker som Vivians rebelske mor. Derudover optræder unge Hadley Robinson ("Little Women") som unge Vivian, mens Marcia Gay Harden ("Fifty Shades of Grey"), Patrick Schwarzenegger ("Midnight Sun"), Ike Barinholtz ("Suicide Squad") og Josephine Langford ("After 2: After We Collided") også medvirker.

"Moxie" får premiere på Netflix den 3. marts. Se en trailer herunder:

Kommentarer

Amy Poehlers datter starter feministisk revolution i high school-komedien "Moxie"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen