Trailer: Første trailer til Ridley Scotts "House of Gucci" om det kontroversielle modehus

Det stort anlagte portræt af familien bag det italienske modeimperium giver "The Godfather"-vibes.

Er der noget, man ikke kan anklage instruktør Ridley Scott for, så er det at ligge på den lade side. Mens ridderfilmen "The Last Duel" får premiere i midten af oktober i år, skal vi ikke mere end end to måneder hen, før næste Sir Scott-produktion udsendes. 

SE OGSÅ: "THE LAST DUEL": TJEK TRAILEREN TIL SIR RIDLEY SCOTTS NYE RIDDEREPOS

"House of Gucci" udsendes til december, og ud fra traileren er der afgjort grund til at glæde sig endnu mere over mesterinstruktørens arbejdsmoral.

Filmen er baseret på "The House of Gucci" af Sara Gay og er inspireret af den sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvor meget et navn betyder, hvad det er værd, og hvor langt en familie vil gå for at bibeholde magten.

Besætningen af skuespillere er imponerende og tæller blandt andre Lady Gaga ("A Star Is Born"), Adam Driver ("Marriage Story"), Jared Leto ("Suicide Squad"), Jeremy Irons ("Watchmen"), Jack Huston ("Antebellum"), Salma Hayek ("Hitman's Wife's Bodyguard") og Al Pacino ("The Irishman").

"House of Gucci" får dansk premiere 2. december. Se traileren her:

Kommentarer

Første trailer til Ridley Scotts "House of Gucci" om det kontroversielle modehus

  • ★★★★0

    Det er da vildt så aktiv han er. Jeg vil da være glad hvis jeg fik hjælp til at få skiftet bleen til den tid. Det ville være rigeligt aktivitet :) 

    Babo31-07-21 12:32

  • ★★★★★★0

    You had me on "The Godfather"-vibes

    Wayne 2-08-21 08:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen