Trailer: Grådighed og galskab gennemsyrer ny trailer til Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

Leonardo DiCaprio og Robert De Niro tørner sammen i Scorseses seneste storfilm.

Her en måneds tid før biografpremieren har Apple og Paramount Pictures frigivet en ny spændingsmættet trailer til den autentiske thriller "Killers of the Flower Moon", som både er skrevet og instrueret af Martin Scorsese.

Filmen foregår i 1920'erne og handler om mordene på en række oprindelige amerikanere i USA, der fører til en stor FBI-efterforskning, som inddrager selveste J. Edgar Hoover.

Leonardo DiCaprio spiller Ernest Burkhart, som er nevø til en magtfuld kvægfarmer, der spilles af Robert De Niro. Burkhart er gift med en indfødt amerikansk kvinde, og han vikles ind i mordgåden, som efterforskes af FBI-agenten Tom White, der spilles af Jesse Plemons ("Battleship").

Se også: Afstemning: Bedste film instrueret af Martin Scorsese?

Både Robert De Niro ("Taxi Driver", "Mean Streets" m.fl.) og Leonardo DiCaprio ("The Wolf of Wall Street", "Shutter Island" m.fl.) har samarbejdet med Scorsese flere gange tidligere, men det er første gang, at de tre titaner er samlet på én og samme spillefilm.

Ud over De Niro, DiCaprio og Plemons byder rollelisten på navne som Lily Gladstone, Brendan Fraser, Scott Shepherd, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Gary Basaraba, Jason Isbell og Sturghill Simpson.

Scorsese insisterede på at hyre netop indfødte amerikanere til at spille medlemmerne af Osage-stammen i filmen.

"Killers of the Flower Moon" udkommer i de danske biografer den 19. oktober, før den senere udgives på Apple+. Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Grådighed og galskab gennemsyrer ny trailer til Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

 • ★★★★★★0

  Altså - det ser jo fandeme fedt ud!

  Kunne også rigtig godt lide The Irishman, og hvis denne også viser sig at være på samme storfilmsniveau, så er der nok ingen tvivl i min optik om, at Martin Scorsese må anses som den størtste nulevende instruktør.

  Jojo, de-ageing virkede ikke supergodt i The Irishman, men ellers var den spot-on med skuespil, manuskript og alt det andet.

  Guldager13-09-23 19:56

 • ★★★★★1

  så er der nok ingen tvivl i min optik om, at Martin Scorsese må anses som den størtste nulevende instruktør.

  Det er han. Med Spielberg lige bagefter :)

  chandler7513-09-23 20:23

 • ★★★★0

  Hva' Fa'en!? Skal jeg virkelig i Bio...ser sådan ud :-)

  Gasivodo14-09-23 02:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen