Trailer: "Hygge!" – første trailer til Dagur Káris nye komedie

På trods af filmens titel så fremstår denne familiemiddag ikke særlig hyggelig...

Scanbox Entertainment har netop frigivet den første trailer til Dagur Káris nyeste komedie, "Hygge!", som lander i biograferne her til efteråret.

Den prisbelønnede islandske Kári er uddannet på Den Danske Filmskole og har tidligere instrueret film som "Voksne mennesker" og "Det gode hjerte" såvel som afsnit af tv-serien "Borgen".

Og i "Hygge!" har filmmageren allieret sig med prominente danske skuespillere som Sofie Torp, Joachim Fjelstrup, Nicolai Jørgensen, Olivia Joof, Jesper Groth, Andrea Heick Gadeberg og Thue Ersted Rasmussen.

Se også: Interview: Danske Thue Ersted Rasmussen kører med klatten (og stjernerne) i "Fast & Furious 9"

I "Hygge!" mødes syv venner til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus. Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge.

Men under overfladen lurer en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og en vild selskabsleg, hvor alle skal dele alt fra deres telefoner, får hyggen til at slå revner. Vennerne forsøger krampagtigt at bevare den gode stemning, alt imens en lavine af skeletter vælter ud af skabet og truer med at vende op og ned på alting.

"Hygge!" giver danskerbegrebet "hygge" en kærlig overhaling, mens den i høj grad sætter fokus på, hvordan vi egentlig omgås hinanden i dag – som familie, venner og mennesker. Filmen udkommer den 26. oktober og er med i Biografklub Danmark-programmet. Se traileren her:

Kommentarer

"Hygge!" – første trailer til Dagur Káris nye komedie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen