Trailer: Kate Winslet og Saoirse Ronan er elskere i periodefilmen "Ammonite"

De prominente skuespillerinder hengiver sig til den forbudte kærlighed i det, der ligner en af årets helt store filmromancer.

Tidligere på året havde den franske "Portræt af en kvinde i flammer" premiere – en periodefilm, hvor to kvinder i hemmelighed finder sammen. Og nu forsøger engelske "Ammonite" at gøre den franske film kunsten efter.

Således er der lagt op til en af årets helt store filmromancer, når to superstjerner – den Oscar-vindende veteran Kate Winslet ("Steve Jobs") og det yngre, Oscar-nominerede stjerneskud Saoirse Ronan ("Little Women") – finder sammen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "PORTRÆT AF EN KVINDE I FLAMMER"

"Ammonite" omhandler den virkelige palæontolog Mary Anning (Kate Winslet), der med sine mange fund af sjældne fossiler langs Englands sydkyst gjorde uvurderlige opdagelser i 1800-tallet. Marys forskning forstyrres dog, da hun påtager sig ansvaret for den udfordrede Charlotte (Saoirse Ronan), som bliver Marys assistent. Charlotte er nemlig gift, og langs gåturene på kysten begynder de to kvinder at få dybe, forbudte følelser for hinanden.

Filmen er instrueret af Francis Lee, der brød igennem med "God's Own Country", som også omhandlede et homoseksuelt par og modtog stor hæder.

Hvornår "Ammonite" får premiere i ind- og udland er endnu uvist, da hverken biograf- eller streamingpremiere er fastsat, men til at fordrive ventetiden kan en trailer ses her:

Kommentarer

Kate Winslet og Saoirse Ronan er elskere i periodefilmen "Ammonite"

  • 2

    Må de godt det? De er jo ikke lesbiske i virkeligheden. Eller Kate er ikke, ved dog ikke med den anden. 

    Nagash20-10-20 11:15

  • ★★★★1

    God's Own Country er rigtig god, Kate Winslet er ofte god og Saoirse Ronan er en af mine favoritter. Ser meget frem til den her.

    Guldager20-10-20 13:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen