Steven Soderbergh arbejder på "filosofisk efterfølger" til pandemi-filmen "Contagion"

Steven Soderbergh arbejder på en spirituel efterfølger til sin virusfilm fra 2011, der som følge af 2020's corona-epidemi nåede uanede højder af popularitet.

Som følge af den verdensomspændende coronavirus opnåede "Contagion" fra 2011 sidste år nye højder af popularitet med sin ultra-relevante portrættering af en verden og nationale samfund, der rammes af en pandemi. Flere scener i filmen kommer nemlig utroligt tæt på nogle af de ting, verdensledere, samfund og individuelle personer har måttet forholde sig til over det seneste år.

"Contagion", der har stjerner som Jude Law, Kate Winslet, Laurence Fishburne, Matt Damon, Marion Cotillard og Gwyneth Paltrow på rollelisten, kom under det globale lockdown tilbage på iTunes' top 10 over mest lejede film – til trods for at være udkommet for ni år siden.

LÆS OGSÅ: I EN CORONA-TID: "CONTAGION" FORUDSÅ FREMTIDEN OG LÆRTE OS OM FRYGTEN FOR VIRUS

Da COVID-19 stadigvæk har sit tag om verden, er altid produktive Steven Soderbergh også begyndt at arbejde på en slags efterfølger til netop "Contagion".

I podcasten "Happy. Sad. Confused" udtaler Soderbergh:

"Jeg arbejder på et projekt sammen med Scott Burns, som er en slags filosofisk efterfølger til "Contagion", men i en anden kontekst. Du vil kunne se på filmene, at de matcher, men med meget forskellige hårfarver. Scott og jeg har snakket om, hvad den næste iteration af en "Contagion"-lignende historie er. Vi arbejder på det, men det skal have mere tid."

Scott Z. Burns skrev manuskriptet til "Contagion", mens Steven Soderbergh instruerede. De har også arbejdet sammen på "The Informant!", "Side Effects" og "The Laundromat".

læs også: "CONTAGION"-SKUESPILLERNE SAMLES FOR AT GIVE CORONA-RÅD

Hvad "filosofisk efterfølger" præcis betyder i dette tilfælde, må vi vente med at se. Måske vender Steven Soderbergh og Scott. Z. Burns tilbage med endnu en global virusfortælling, eller også er det en hel anden historie, der udspiller igennem forskellige karakterer verden rundt.

Mens vi venter, er Steven Soderbergh for tiden aktuel med HBO Nordic-filmen "Let Them All Talk", mens han også arbejder på heist-filmen "No Sudden Move".

Kommentarer

Steven Soderbergh arbejder på "filosofisk efterfølger" til pandemi-filmen "Contagion"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen