Trailer: Renée Zellweger er uigenkendelig som Judy Garland i første trailer

Filmen følger "Troldmanden fra Oz"-stjernen 30 år efter gennembruddet.

Renée Zellweger portrætterer Hollywood-ikonet Judy Garland i filmen "Judy", som netop har fået udsendt en trailer, der kan ses herunder.

Judy  Garland, der er mest kendt for sin rolle som Dorothy i den legendariske musical- og fantasy-klassiker "Troldmanden fra Oz" fra 1939, befinder sig ved filmens begyndelse i Swinging London i 1968 – næsten 30 år efter kæmpe-succesen i "Troldmanden fra Oz". 

Skuespillerinden, hvis kendingsmelodi blev "Over the Rainbow", har på dette tidspunkt brugt det meste af sit liv på at optræde, hvorfor hun nu er skrøbelig og udmattet, selvom hendes talent og stemme stadig ikke fornægter sig. Mest af alt ønsker hun dog blot at være der for sine tre børn, alt imens hun begræder tabet af sin barndom, der blev opslugt af Hollywood, da hun var purung.

Udover Zellweger medvirker blandt andre Michael Gambon ("Harry Potter"-filmene), Finn Wittrock ("American Horror Story") og Jessie Buckley ("War & Peace").

Kommentarer

Renée Zellweger er uigenkendelig som Judy Garland i første trailer

  • ★★★★0

    Der er en stemme, som det bliver svært at kopiere. Men det blev jo gjort godt lip sync'et godt af Cotillard i Piaf filmen.

    Bruce13-05-19 15:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen