Trailer: Se hylende morsom trailer til "Early Man" fra folkene bag "Walter og Trofast"

Man skal umiddelbart befinde sig i stenalderen for ikke at blive charmeret af nyeste skud på stammen fra Aardman Animations, der ligner en sten-sikker vinder.

At forhistorien næppe nogensinde er skildret sjovere end i "Early Man" fra det Oscar-vindende animations-studie, Aardman Animations, vidner nedenstående, spritnye trailer om.

Studiet har tidligere beriget animationsfans med klassikere som "Flugten fra Hønsegården" og "Walter og Trofast: Det store grøntsagskup".

Instruktør Nick Parks kommende eventyr finder sted i overgangen mellem stenalder og bronzealder, hvor den heltemodige Dug – med original stemme af Eddie Redmayne ("Fantastiske skabninger og hvor de findes", "Den danske pige") – må konfrontere den onde Lord Nooth (Tom Hiddleston), der indvarsler nye, skæbnesvangre tider.

Vanen tro skorter det hverken på humor eller obskure påfund i den nye film, hvor Dug i bestræbelserne på at sikre sit folks fremtid må vise sit værd, hvilket blandt andet indebærer en bizar fodboldturnering og andre spøjse optrin, der skal sikre, at Dugs folk ikke skal gå til grunde...

Filmen lander sten-sikkert i de danske biografer i marts 2018.

Kommentarer

Se hylende morsom trailer til "Early Man" fra folkene bag "Walter og Trofast"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen