Trailer: Superkræfterne slippes løs i Netflix-actionfilmen "Project Power"

Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt er blandt hovedaktørerne i seneste skud fra streaminggiganten.

Netflix har nu frigivet første bombastiske trailer til actionfilmen "Project Power", og du kan se traileren nedenfor.

"Project Power" foregår i New Orleans, hvor en mystisk ny pille er i omløb i den kriminelle underverden. Pillen fungerer dog ikke som andre gængse stoffer – faktisk giver den i stedet regulære superkræfter til den person, der indtager den. Problemet er dog, at ingen på forhånd ved, hvilke superkræfter der låses op for, og for nogle kan reaktionen være direkte dødelig.

Derfor slår en tidligere soldat (Jamie Foxx), en teenager (Dominique Fishback) og en lokal politibetjent (Joseph Gordon-Levitt) sig sammen for at finde frem til, hvor stofferne stammer fra – og for at sætte en stopper for den bølge af kriminalitet, Power-pillen har ført med sig.

Kulørte verdner med superkræfter er i den forbindelse ikke fjernt for hverken Foxx eller Gordon-Levitt. De har nemlig begge optrådt i superheltefilm tidligere i karrieren – Jamie Foxx i rollen som skurken Electro i "The Amazing Spider-Man 2" og Joseph Gordon-Levitt i Christopher Nolans "The Dark Knight Rises".

Rollelisten til "Project Power" befolkes desuden af navne som Rodrigo Santoro ("300"), Courtney B. Vance ("The People v. O. J. Simpson: American Crime Story") og rapperen Machine Gun Kelly ("The Dirt"). Filmen er instrueret af makkerparret Henry Joost og Ariel Schuman ("Nerve").

"Project Power" lander på Netflix 14. august.

Kommentarer

Superkræfterne slippes løs i Netflix-actionfilmen "Project Power"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen