Trailer: "The Bubble"-trailer: Et stjernespækket filmhold fanges i en pandemi-boble, mens de laver film om flyvende dinoer

Judd Apatow har både skrevet og instrueret den højaktuelle komedie, der har Karen Gillian, Pedro Pascal, David Duchovny og Keegan-Michael Key på rollelisten.

Siden coronavirussens udbrud i 2020 er adskillige film blevet produceret i og uden for Hollywood, men med strenge restriktioner og sikkerhedskrav under optagelserne.

Den danske Oscar-nominerede fotograf Dan Laustsen ("The Shape of Water") fortalte for nylig Moovy TV, hvordan det var at indspille en stor Hollywood-produktion, "Nightmare Alley", mens alle foran og bag kameraet konstant skulle corona-testes, alt imens talløse liter håndsprit og en masse mundbind blev forbrugt bag kameraet – vi har også tidligere rapporteret, at mange millioner kroner blev brugt på corona-tests under optagelserne til "Jurassic World: Dominion".

Og apropos pandemien og dinosaurusser, så udgiver Netflix snart komedien "The Bubble", der – som titlen antyder – handler om et filmhold, der lever og arbejder i en isoleret "corona-boble", som omfatter deres hotel og det filmset, som de indspiller en dinosaur-film på.

Hør også: Lækket lyd: Tom Cruise giver kollegaer en sviende skideballe under "Mission: Impossible"-optagelserne

"The Bubble" er skrevet og instrueret af Judd Apatow – den succesfulde kreative dynamo bag film som "Trainwreck" og "Knocked Up" samt komedieserierne "Girls" og "Freaks and Geeks".

Persongalleriets skuespillere, filmmagere og hotelansatte spilles af stjerner som Karen Gillan ("Jumanji: The Next Level"), Pedro Pascal ("The Mandalorian"), Leslie Mann ("This Is 40"), Kate McKinnon ("Ghostbusters"), Keegan-Michael Key ("The Predator") og David Duchovny ("The X-Files").

"The Bubble" bryder ud af sin egen boble og lander på Netflix den 1. april, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

"The Bubble"-trailer: Et stjernespækket filmhold fanges i en pandemi-boble, mens de laver film om flyvende dinoer

  • 0

    Den ser ok sjov ud. Kan dog godt blive bekymret for, at det så kun var det sjove, der var at vise i denne film ...

    Ronni Pedersen14-03-22 22:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen