Trailer: Trailer til den danske komedie "Mødregruppen"

Filmen har bl.a. Danica Curcic og Anders W. Berthelsen i rollerne.

"Mødregruppen" er navnet på en ny dansk komedie om en forkælet overklassekvinde, som tvinges tilbage til provinsrødderne, hvor hun må smøge ærmerne op, men omsider får mulighed for at finde sig selv. Første trailer kan ses herunder.

I Hongkong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted, Bjørn vil lede – den sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe.

Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

"Mødregruppen" instrueres af Charlotte Sachs Bostrup efter manuskript af komikeren og manuskriptforfatter Christina Sederqvist. Filmen har Danica Curcic i hovedrollen som Line, og Anders W. Berthelsen er hendes mand, Bjørn. Filmen har biografpremiere 7. februar.

Kommentarer

Trailer til den danske komedie "Mødregruppen"

  • ★★★0

    Troede lige et øjeblik det var et remake af den ældre kortfilm. MOR(D) I MØDREGRUPPEN.

    Elwood22-12-18 11:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen