Brugeranmeldelse: Twins (1988)

Schwarzeneggers talent for det humoristiske skuespil er måske lidt tvivlsomt, men morsom er han nu alligevel.

Gimmicken i denne artigt produceret komedie ligger naturligvis i, at den lille tykke Danny DeVito og den det store muskelbrød Arnold Schwarzenegger skal spille tvillingbrødre, da de er så ulige et makkerpar, som det kommer. Handlingen om de to genetisk skabte tvillinger og Reitmans instruktion er heller intet særligt i sig selv, og det er ikke de voldsomme morsomme idéer, der præger den uoriginale historie. Det er, hvad man lidt firkantet kan kalde lidt poleret, traditionelt og konservativt filmhåndværk.

Alligevel har den en behagelig charme og hjertelig lethed, når vore to brødre tager ud for at finde deres mor, som ikke aner, at de eksisterer, alt imens diverse forbrydere prøver at få ram på dem af forskellige årsager. Noget der gør, at det er svært at have noget imod filmen.

Schwarzeneggers talent for det humoristiske skuespil er måske lidt tvivlsomt, men morsom er han nu alligevel. Det hjælper dog også, at han ikke skal bære filmen alene. Med en drivkraft som DeVito ved sin side og med så god en kemi, der er mellem de to, så bliver det nemlig til en ægte hyggespreder, som man forlader i bedre humør, og det er en udmærkede bedrift i sig selv, selvom det ikke bliver til de store grin.

Jeg vil så indrømmet ikke nægte, at der nu alligevel nok er lidt nostalgi over min vurdering og rating af filmen oveni. Havde jeg set den for første gang nu og her, havde min dom sandsynligvis været en smule hårdere.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Twins (1988)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Twins (1988)

  • ★★★★0

    Det er en helt habil 80'er buddy-comedy, og hvis jeg ikke husker galt, så blev jeg tilmed rørt en lille smule på trods af alt osten og det dårlige skuespil - men det er nu en sød historie, alligeveller. Den tåler sikkert et gensyn, selv om den ikke prioriteres så højt. Siden jeg er en gift mand, må jeg dog huske at lukke øjnene, når en vis Kelly Preston går i forfører-modus: 

    cdn.mcstatic.com/contents/videos_screenshots/6540000/6540472/preview.jpg 

    Riqon23-06-18 22:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen