Konkurrence: Vind billetter til forpremiere på "Marco effekten"

I samarbejde med CinemaxX Fisketorvet i København udlodder vi billetter til forpremieren.

Politiets særlige enhed Afdeling Q står overfor endnu en opgave. Denne gang er et lejemord og svindel i millionklassen på menuen. Holdet graver i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilsigtede embedsmand William Stark. Et spor dukker op, da Marco, en ung østeuropæisk dreng, bliver anholdt ved den danske grænse i besiddelse af den efterlyste Starks pas. Nu ruller boldene, og årelang systematisk korruption med ulandsbistand bliver afsløret, og opklaringen af et brutalt mord skal løses. Vil det lykkes holdet at afkode de mange spor og komme til bunds i sagen?

"Marco effekten" er baseret på Jussi Adler-Olsens bog i krimiserien af samme navn. På rollelisten ser vi blandt andet Ulrich Thomsen og Zaki Youssef, der har overtaget hovedrollerne som Carl Mørck og Assad fra de tidligere film i serien. Derudover medvirker også Sofie Torp og Anders Matthesen.

I anledning af forpremieren vil Sofie Torp, Zaki Youssef og Mikael Rieks deltage i en Q&A, hvor Moovys egen Johan Albrechtsen vil være moderator. Der blive serveret forfriskninger, som er inkluderet med billetten.

"Marco effekten" har ordinær premiere 27. maj.

Konkurrencen udløber søndag 16. maj kl. 12:00, hvor vinderne får direkte besked og tilsendt digitale billetter. Eventet finder sted mandag 17. maj kl. 19:45 i CinemaxX Fisketorvet i København. Husk coronapas!

Læs mere om eventet her. Bestil billetter her, hvis du vil være sikker på at kunne deltage i forpremieren.

Vinderne blev: Amalie Skov, Shahbaz Sarwar og Vibeke Schmidt.

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til forpremiere på "Marco effekten"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen