Moovy Exclusive: Optakt til "Star Trek"-festival: Et gensyn med det "nye" Enterprise-crew

Inden "Star Trek"-festivalen løber af stablen på lørdag kan I (gen)se Moovy TV's interviews med skuespillertruppen fra J.J. Abrams' "Star Trek"-æra.

På lørdag den 24. september er der simpelthen "Star Trek"-festival i FORMAT Biograf, som ligger i Ballerup, Storkøbenhavn. I kan læse mere om eventen og købe billetter her.

Moovy.dk er medarrangør af den unikke event, hvor "Star Trek: First Contact" (1996), J.J. Abrams' "Star Trek" (2009) og ikke mindst den nyrestaurerede 4K-udgave af "Star Trek: The Motion Picture - Director's Edition" kan opleves i Ballerup-biografens store sal med luksussæder, 4K laser-projektion og omsluttende Dolby Atmos-lyd.

En lille videoforsmag på eventen kan ses på YouTube her – og apropos video, så kan I herunder (gen)se Moovys TV's interviews med skuespillerne, der har spillet Enterprises galante Starfleet-officerer siden J.J. Abrams' "Star Trek" fra 2009.

Og netop Abrams' første "Star Trek"-film er en af dem, I kan opleve på det store lærred på lørdag. Så kan I jo passende se "Star Trek Beyond" i hjemmebiografen om søndagen...

Kommentarer

Optakt til "Star Trek"-festival: Et gensyn med det "nye" Enterprise-crew

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen