"12 Years a Slave"-forfatter skal lave utraditionel superheltefilm

Blumhouse Productions, som står bag flere succesfulde gyserfilmserier, vil også ride med på superheltebølgen.

Produktionsselskabet Blumhouse Productions er gået sammen med "12 Years a Slave"-forfatteren John Ridley om at lave en superheltefilm baseret på Ridleys egen tegneserie "The American Way". Men i modsætning til Marvels popcornvenlige blockbusterfilm vil Ridleys film behandle superhelte i et mere seriøst og politisk lys.

Tegneserien forgår i et univers, hvor den amerikanske regering i 1940'erne oprettede en gruppe af opdigtede helte, der kunne tage sig flot ud foran et tv-publikum. De var en del af et propagandasystem, der bruger helte og skurke til at pacificere befolkningen. "The American Way" finder sted i 1972 og følger et hold af superhelte, der gået i hver sin karriereretning efter mange års tjeneste.

Da den første afroamerikanske superhelt blev medlem af gruppen, forårsagede det alle former for strid og uro, hvilket opløste gruppen. Filmen vil foregå flere år senere, da Jason Fisher, den førnævnte superhelt, forsøger at forblive en superhelt i sin hjemby Baltimore.

Blumhouse, som mest er kendt for deres horrorfilm, er ikke helt fremmed overfor tegneseriefigurer, da de står bag det kommende reboot af "Spawn", men det er dog selskabets første forsøg på en ægte superheltefilm. Det vil være interessant at se, hvordan produktionsselskabet kendt for deres mikrobudgetter vil kunne klare superheltegenren.   

Kommentarer

"12 Years a Slave"-forfatter skal lave utraditionel superheltefilm

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen