Austin Powers-skurken Dr. Evil vender tilbage i ny reklame

Men denne gang er Dr. Evil ude på at redde planeten!

I år er det hele 20 år siden (jøsses!), at vi sidst så Dr. Evil på det hvide lærred i "Austin Powers in Goldmember" – det tredje kapitel i den succesfulde komediefranchise om den heroisk, engelske spion Austin Powers og hans førnævnte, skaldede ærkefjende.

Men nu er Dr. Evil tilbage! Men dog kun på alverdens fjernsyn, telefondisplays og alle de andre skærme, man kan streame YouTube og tv-stationer på.

For i forbindelse med årets Super Bowl har bilproducenten General Motors produceret nedenstående tv-reklame, hvor ikke blot Dr. Evil, men også hans "Austin Powers"-håndlangere tropper op.

Se også: Miraklernes tid er ikke forbi: E.T. genforenes med Elliott i ny kortfilm!

Det har efterhånden været en mangeårig trend at genoplive ikoniske film- og tv-karakterer i reklamer for store selskaber – vi har bl.a. set det med figurer fra "Gremlins", "E.T.", "Wayne's World", "Die Hard" og "Edward Saksehånd".

Og i GM-reklamen med Dr. Evil og Co. vender Mike Myers tilbage som sin ikoniske filmskurk, mens Seth Green gentager rollen som Evils mobbede søn, Scott Evil; Rob Lowe spiller igen Evils højre hånd, Number Two; og Mindy Sterling er tilbage som Evils hårdtslående udkårne, Frau Farbissina.

Men tv-spottet reflekterer i den grad tidsånden, og således finder Dr. Evil ud af, at han er nødt til at reducere CO2-trykket på vores planet, så der i fremtiden stadig er en planet, han kan overtage – så selvfølgelig skal han have en elbil:

Kommentarer

Austin Powers-skurken Dr. Evil vender tilbage i ny reklame

 • ★★★★★★1

  Så lav da den 4'er - holdet er jo sat igen.

  Wayne11-02-22 13:40

 • ★★★★0

  Jamen de er jo brødre. Hvad nyt kan man?

  ..ganske som i JB: Spectre(2015)!

  Og en elektrisk "johnson" = 2022 nyt, grønt & Greta? 

  Gasivodo12-02-22 04:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen