Bræk fingrene eller mist øjnene – Jigsaws frygtelige fælder vender tilbage i første blodige "Saw X"-klip

En uheldig mand får langt mere end et rap over fingrene...

Siden den første "Saw" udkom for snart 20 år siden, har horror-fans set den snarrådige og skrækindjagende morder John 'Jigsaw' Kramer tvinge sine ofre igennem en lind strøm af blodige fælder.

Her præsenteres de for et grufuldt valg: Du kan overleve det her og leve videre... hvis du [indsæt selvskadende form for tortur her].

Og det er netop sådan en scene, som lige er blevet frigivet fra den kommende "Saw X" – den efterhånden 10. film om Jigsaws uhyggelige opfindelser. I klippet, som kan ses herunder, får en mand 60 sekunder til at redde sit syn – hvis han vel at mærke ofrer fingrene på sin ene hånd...

Se også: Jigsaw er tilbage i første gyselige trailer til "Saw X"

I "Saw X" vender Tobin Bell tilbage som Kramer, som nok en gang straffer flere tilfangetagende mennesker for deres unoder ved at tvinge dem til at kæmpe sig igennem nogle livsfarlige, lemlæstende prøvelser.

Kramer døde af kræft i en af de forrige "Saw"-film, men "Saw X" udfolder sig mellem den første "Saw" og "Saw II", hvor Kramer rejser til Mexico for at opsøge nogle læger, der hævder at kunne fjerne hans livstruende tumor.

Men da behandlingen viser sig at have ingen effekt, kidnapper Kramer lægerne og udsætter dem for en skrækindjagende, blodig "leg". Ud over Tobin Bell medvirker bl.a. Shawnee Smith, som har spillet Amanda i adskillige af franchisens forrige kapitler.

De ni første "Saw"-film har tilsammen indtjent cirka 1 milliard dollars på verdensplan, og "Saw X" er klar til at booste bundlinjen fra og med den 28. september, hvor Jigsaw igen triller ind i de danske biografsale. Se det omtalte klip her:

Kommentarer

Bræk fingrene eller mist øjnene – Jigsaws frygtelige fælder vender tilbage i første blodige "Saw X"-klip

 • ★★★0

  *28. September 

  MOVIE100019-09-23 09:55

 • ★★★★★1

  Self. er Movie1000 første der skriver en kommentar :)

  Elwood19-09-23 09:56

 • ★★★★★0

  Du klarede Jigsaws test denne gang, M1000!

  The Insider19-09-23 10:14

 • ★★★★★1

  Du klarede Jigsaws test denne gang, M1000!

  Dadada dadadada

  Elwood19-09-23 10:48

 • 0

  Jeg synes de er lidt langsomme med at komme med at komme med aldersgrænser på film. Jeg går stærkt ud fra at Saw X er 15+. Men en film som Expend4bles, der har premiere på torsdag, er der heller ikke kommet noget på. Den er dog R-rated i USA, hvilket er mere positivt end den lunkne omgang der var Expendables 3. Jeg er dog tidligere blevet snydt af de ratings. Bare der ikke er CGI-blod. Så jeg venter lige et par dage på Danmarks dom, før jeg beslutter om jeg vil se den i biografen.

  Johnny4219-09-23 16:11

 • ★★★★★0

  Bare der ikke er CGI-blod.

  Det tror jeg du kan være ganske sikker på der er.

  Elwood19-09-23 16:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen