Chris Hemsworth: "Thor: Love and Thunder" var for fjollet

Den australske superstjerne er dog stadig klar på at lave "Thor 5".

Sidste år fik vi den fjerde solofilm om Marvel-helten Thor: "Thor: Love and Thunder", hvori australske Chris Hemsworth nok en gang spillede den hårdtslående tordengud.

Men selvom filmen indtjente godt 760 mio. dollars på verdensplan, så klarede den sig dårligere ved billetlugerne end forgængeren, "Thor: Ragnarok", og både Moovys anmelder og størstedelen af det globale pressekorps var ikke udpræget begejstret for Taika Waititis superheltefilm.

Og i et nyt, længere interview med GQ Magazine indrømmer Hemsworth da også selv, at filmen kammede over i overgearet humor:

"Vi havde det for sjovt, mens vi lavede den. Den blev alt for fjollet. Men det er svært at bevare overblikket, når man står midt i det. Jeg elsker arbejdsprocessen, det er altid en vild rejse. Men man ved ikke, hvordan folk vil reagere på det."

Læs også: Taika Waititi er helt klar på at lave "Thor 5"

Hemsworth afslører også, at det ikke blot er de "ældre" kritikere, der kritiserede filmen, men også hans børns purunge venner:

"En gruppe 8-årige anmeldte min film... 'Der var for meget humor i den her. Der var cool nok action, men de visuelle effekter var ikke så gode.' Det fik mig både til at krumme tæer og grine."

På trods af modtagelsen er Hemsworth altså frisk på at spille Thor nok en gang, selvom han tidligere har udtalt, at han er klar til at vinke farvel til rollen. Men som Hemsworth siger:

"Det afhænger af, hvad jeg bliver tilbudt kreativt. Om der kan gøres noget nyt med karakteren. Men jeg vil gerne lave nogle andre ting i et stykke tid."

Hemsworth kan snart opleves i George Milles "Mad Max"-prequel, "Furiosa", og australieren slår fast, at samarbejdet med Miller er hans karrieres bedste oplevelse, og at hans rolle i filmen er den, han er mest stolt af at have spillet. "Furiosa" udkommer i maj 2024. Du kan i øvrigt gense "Mad Max: Fury Road" på det store lærred på tirsdag den 20. juni i FORMAT Biograf – Moovy introducerer filmen, og du kan booke billetter her.

Herunder kan du se Moovy TV's interview med et par af Hemsworths skuespillerkollegaer i "Thor: Love and Thunder" samt instruktøren/manuskriptforfatteren Taika Waititi, som på godt og ondt var hovedansvarlig for filmens humoristiske tone:

Kommentarer

Chris Hemsworth: "Thor: Love and Thunder" var for fjollet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen