"Creed II"-instruktør skal lave den næste "Transformers"-film

Hasbro har udset sig Steven Caple Jr. som tovholder på næste fortælling om robotterne fra det ydre rum.

Flere nye film er på vej i "Transformers"-serien, lød det tidligere på året, og nu er det tilsyneladende faldet på plads, hvem der skal styre tøjlerne på den første af dem.

Amerikanske Steven Caple Jr., som i 2018 gav os "Creed II", er nemlig i forhandlinger om at sætte sig i instruktørstolen på filmen. Det bliver dermed også filmmagerens første projekt siden boksefortsættelsen.

Caple Jr. har tidligere begået dramaet "The Land", der udkom i 2016, ligesom han bl.a. har instrueret afsnit af serierne "Class" og "Grown-ish".

Læs også: "Bumblebee" genstarter officielt Transformers-filmserien

Bag drejebogen til den kommende fortælling om de kampklare robotter fra det ydre rum står Joby Harold ("Kong Arthur: Legenden om sværdet").

Det forventes imidlertid ikke, at historien i den nye film vil have nogen direkte forbindelse til de i forvejen seks "Transformers"-film, som er udkommet mellem 2007 og 2018.

Steven Caple Jr.'s "Transformers"-projekt står endnu uden en titel, men Hasbro, som producerer filmserien, har dog plottet filmen ind i kalenderen med 24. juni 2022 som den foreløbige udgivelsesdato.

Kommentarer

"Creed II"-instruktør skal lave den næste "Transformers"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen