Den danske gyser "Victim of Love" vises i udvalgte biografer

Prisvindende dansk indiefilm er på den helt store turné i både ind- og udland.

Hatten af for uafhængige instruktører, der uden store marketingsbudgetter og netværk kaster sig ud i at promovere. Det sker også på dansk jord, hvor genrefilm på indiescenen markerer sig mere og mere.

Et eksempel er Jesper Isaksen, der med selskabet Bleed for this Picture er producent, instruktør og forfatter på "Victim of Love" – en æstetisk flot, psykologisk gyser, der har kæmpet for opmærksom det sidste års tid, og det får filmen så nu.

En håndfuld eventvisninger rundt om i landet åbner nu op for, at det danske publikum kan stifte bekendtskab med både filmen og dens instruktør i løbet af november.

"Victim of Love" har trods sit beskedne budget været vidt omkring på festivaler. Hovedrolleindehaver Rudi Køhnke vandt for "Best Actor" på den Nordiske genrefilmfestival Ravenheart International Film Festival i Oslo. Den blev nomineret for "Best Actor", "Best Actress" og "Best Feature" på den amerikanske HorrorHound Film Festival, der også står for det største horror-event i USA med over 30.000 besøgende, mens filmen stadig vises på adskillige andre festivaler i verden, heriblandt to af verdens største filmmarkeder: TIFF og AFM.

BIOGRAFER - EVENTVISNINGER:

EMPIRE BIO (i samarbejde med BLODIG WEEKEND) - tirsdag  10. nov. kl. 22.00 (inkl. Q&A)

ASSENS BIO - TOBAKSGAARDEN - fredag 13. nov. kl. 19.00 (inkl. Q&A)

ØST FOR PARADIS - søndag 15. nov. kl 21.30 (inkl. Q&A)

GRAND TEATRET - søndag  22. november kl. 21.30 (inkl. Q&A)

Hvis man ikke når at se filmen på det store lærred, så udsender Another World Entertainment filmen digitalt den 23. november.

Se traileren til "Victim of Love" herunder:

Kommentarer

Den danske gyser "Victim of Love" vises i udvalgte biografer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen