Det amerikanske "Speak No Evil"-remake får premieredato

Får den amerikanske udgave mon så en dansk titel?

Som tidligere rapporteret er der et amerikansk remake på vej af Christian Tafdrups grumme, danske gyserhit "Speak No Evil" fra 2022.

I den oprindelige "Speak No Evil" besøger et dansk par en lille hollandsk familie, som de mødte under en ferie i Italien. Danskerne forsøger desperat at vedligeholde den gode stemning, selvom det hollandske forældrepar bliver mere og mere... ubehageligt.

Det er nogle store navne, der arbejder på den amerikanske version af "Speak No Evil" – både foran og bag kameraet. James McAvoy har fået den mandlige hovedrolle, mens James Watkins, der har gysere som "Eden Lake" og "The Woman in Black" på CV'et, både instruerer og skriver manuskriptet, som er baseret på Christian og Mads Tafdrups oprindelige drejebog.

Og så er det selveste Blumhouse, et af verdens mest velrenommerede gyserfilmselskaber, der producerer den nye "Speak No Evil". Filmselskabet har bl.a. "Insidious", "Paranormal Activity", "Get Out", "Freaky" og "M3GAN" i bagkataloget. McAvoy har tidligere medvirket i Blumhouse-produktionerne "Split" og "Glass".

Læs også: James McAvoy debuterer som instruktør med autentisk komediedrama om skotske rappere

Og nu ved vi – takket være Collider – hvornår amerikanernes "Speak No Evil" lander i USA's biografer: den 13. september. Og selvom en dansk premieredato endnu ikke er blevet annonceret, så forventer vi, at filmen udkommer cirka samtidigt herhjemme – særligt når nu filmen er baseret på et dansk manuskript.

Den nye "Speak No Evil" var faktisk oprindeligt udset til at udkomme i august, men den konkurrerer angiveligt mod færre store filmtitler i biograferne i september.

Ud over McAvoy medvirker bl.a. Mackenzie Davis ("Terminator: Dark Fate"), Scoot McNairy ("True Detective"), Aisling Franciosi ("The Last Voyage of the Demeter") og Alix West Lefler ("Riverdale").

Vi glæder os naturligvis til at se McAvoy i aktion – den 44-årige skotte er altid i hopla, inklusive da vi mødte ham tilbage i 2019:

Kommentarer

Det amerikanske "Speak No Evil"-remake får premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen