Disney overvejer at udgive "Pinocchio", "Peter Pan & Wendy" og "Cruella" direkte på Disney+

De tre potentielle kassesucceser kan på grund af biografernes usikre fremtidsudsigter komme til at lide samme skæbne som "Mulan" og "Soul".

Disney går i seriøse overvejelser om at udgive tre af deres kommende store familiefilm direkte på den umådeligt populære streamingtjeneste Disney+.

Det er live-action-eventyrene "Pinocchio", "Cruella" samt "Peter Pan & Wendy", som måske ender med at lande direkte på Disney+ og dermed skippe de i forvejen hårdt trængte biografer – akkurat som det er sket med "Mulan" og Pixars "Soul".

For nylig meddelte Disney-toppen, at man i fremtiden først og fremmest vil prioritere streaming og Disney+, hvilket i sagens natur betyder, at biograferne vil blive nedprioriteret, når det kommer til udgivelsen af nye film.

Læs også: Lækket: Disney 18+ på vej med selskabets mindre familievenlige indhold

Disney+ har desuden vist sig at være et særdeles populært alternativ til streamingtjenester som Netflix og HBO. Her et år efter, at Disney+ gik i luften i USA, har tjenesten allerede fået tæt på 74 mio. abonnenter på verdensplan.

Med de usikre fremtidsudsigter in mente skal Disney-fans altså forvente, at studiet i høj grad vil prioritere direct-to-consumer-forbrugerne hjemme i stuen. Disneys CEO, Bob Chapek, har dog tidligere været ude at sige, at det i fremtiden stadig vil være muligt at se de helt store premierefilm i biografmørket – i et eller andet omfang.

Tiden må vise, hvad Disney vælger at stille op med "Pinocchio", "Cruella" og "Peter Pan & Wendy". Til gengæld er det ganske sikkert, at "Mulan" og "Soul" rammer Disney+ i Danmark hhv. 4. december og 25. december.

Kommentarer

Disney overvejer at udgive "Pinocchio", "Peter Pan & Wendy" og "Cruella" direkte på Disney+

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen