Disneys "Klokkeren fra Notre Dame"-remake rykker nærmere

Vi håber ikke, at Disney klokker i det i forbindelse med genindspilningen af den animerede perle, som er baseret på Victor Hugos berømte roman.

Det er efterhånden længe siden, vi har hørt nyt om Disneys annoncerede live-action-remake af animationsklassikeren "Klokkeren fra Notre Dame". Så længe, at visse Disney-fans var begyndt at tro, at projektet som følge af pandemien var blevet skrinlagt, men det er heldigvis ikke tilfældet.

Skuespilleren Josh Gad ("Skønheden og udyret", "Frost 2") har nu bekræftet, at filmen rykker nærmere, selvom det stadig er sparsomt med detaljerne.

Se også: Moovy TV: Interview med parret bag Disney-megahittet "Frost 2"!

Gad er udset til at agere executive producer på projektet, og han skal muligvis også spille rollen som den deforme, men godhjertede Quasimodo, der bor i Notre Dame-domkirkens klokketårn i Paris.

David Henry Hwang ("The Affair") skal skrive filmens manuskript, mens Disney-veteranerne Alan Menken og Stephen Schwartz leverer musikken – akkurat som i den tegnede klassiker. 

"Klokkeren fra Notre Dame" har endnu ikke fået en officiel premieredato.

Kommentarer

Disneys "Klokkeren fra Notre Dame"-remake rykker nærmere

  • ★★★0

    Jeg er ikke helt oppe at ringe over de her remakes, men jeg forstår dog sagtens, at de gør det. De har jo noget af en pukkel af gammelt og gennemprøvet materiale, der bare venter på at blive serveret for et nyt publikum.

    HonoDelLoce27-01-21 10:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen