Dreng redder sin druknende bror - ved at efterabe sin yndlingsscene med Dwayne Johnson!

Kan film vitterligt forandre folks liv? Det spørgsmål har mange af os formentlig funderet over i årenes løb, og for en 2-årig dreng i USA er svaret et højlydt ja!

Lille Dylan var nemlig ved at drukne i familiens swimmigpool, da hans 10-årige storebror, Jacob O'Connor, fluks hev ham op og fik ham genoplivet.

Og det var en lignende situation fra en filmscene – nærmere bestemt fra katastrofefilmen "San Andreas" med Dwayne 'The Rock' Johnson – som var grunden til, at Jacob vidste præcist, hvad der skulle gøres.

Dylan blev dernæst transporteret til hospitalet og er helt ovenpå igen. Og det er ikke blot drengenes mor, Christa, som føler, at hendes ældste søn er en helt. Johnson har selv kommenteret heltedåden på Twitter:

"Wow, sikke en fantastisk historie," skriver Johnson. "Du er en ægte helt. Vi er alle stolte af dig!"

Den ydmyge Jacob siger selv: "I min yndlingsfilm, 'San Andreas', laver de hjertemassage. Jeg kunne huske scenen, hvor der er et jordskælv og så en tsunami, og en pige er ved at drukne. Det er dét, de gør i de fleste film... Først forsøger de at redde personen, og hvis der ikke sker noget, så henter de nogen."

"San Andreas" fik i sin tid lunkne anmeldelser, men den kan altså bryste sig af at have indtjent godt 473 mio. dollars og af at have reddet ét menneskeliv.

Kommentarer

Dreng redder sin druknende bror - ved at efterabe sin yndlingsscene med Dwayne Johnson!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen