Edgar Wright laver sci-fi-film om kærlig tandlæge-robot

Yes, det lyder afgjort som en film, som Edgar Wright kunne finde på at lave.

En af filmbranchens helt store kreative koryfæer er engelske Edgar Wright, som står bag bl.a. "Cornetto-trilogien" med Simon Pegg og Nick Frost ("Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" og "The World's End") samt "Scott Pilgrim vs. the World" og senest "Baby Driver".

Og Wrights næste projekt lyder også som et kulørt et af slagsen: "Set My Heart to Five" baseret på den kommende bog af samme navn, der handler om en robot, der lærer at elske.

Læs også: Simon Pegg og Edgar Wright overvejer "Hot Fuzz 2"

Historien udspiller sig i 2054, og hovedpersonen er androiden Jared, der arbejder som tandlæge. Og idet Jared udsættes for film fra 1980'erne og 1990'erne, begynder følelser pludselig at stige op til overfladen indeni androiden.

Derefter kæmper Jared for at overbevise mennesker om, at han og hans art skal have lov til at mærke følelser. Han drager gennem USA for at finde sin skaber, så han kan overbevise ham om at skrive et filmmanuskript, der kan ændre verden.

Bogens forfatter, Simon Stephenson, skriver selv manuskriptet. Wright arbejder i øjeblikket også på gyseren "Last Night in Soho" og "Baby Driver 2".

Kommentarer

Edgar Wright laver sci-fi-film om kærlig tandlæge-robot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen