"Frost 4" er allerede i støbeskeen

Disney har ikke i sinde at lægge sit guldæg på is lige foreløbig...

For 10 år siden blev Disneys animerede eventyr "Frost" et overraskende megahit, der endte med at indtjene over 1 mia. dollars på verdensplan. Det samme gjorde efterfølgeren "Frost 2" fra 2019. Franchisen er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr, "Snedronningen".

Tidligere på året afslørede Disneys CEO, Bob Iger, planerne om "Frost 3", og nu har direktøren for det hele været på banen igen.

Læs også: Instruktøren bag "Frost" og "Frost 2" laver ikke 3'eren

Iger har nemlig i et interview med "Good Morning America" teaset en fjerde film i den succesfulde franchise:

"'Frost 3' er på vej, og der er nok også en 'Frost 4' undervejs. Jeg har ikke så meget at sige om de film lige nu, men Jennifer Lee, der skabte 'Frost' og 'Frost 2', arbejder hårdt med sit team hos Disney Animation på ikke blot én, men to historier," udtaler Disney-bossen.

Vi kan dermed se frem til flere isnende eventyr med søstrene Anna og Elsa som omdrejningspunkt i de kommende år, og mon ikke de populære Disney-prinsesser endnu en gang får selskab af den levende snemand Olaf, rensdyret Sven, Kristoffer og alle de andre?

Disneys næste animationsfilm, "Ønsket", har i øvrigt premiere i de danske biografer den 7. december. Herunder kan I se Moovy TV's "Frost 2"-interview med førnævnte Jennifer Lee og hendes instruktørkollega, Chris Buck:

Kommentarer

"Frost 4" er allerede i støbeskeen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen