George Clooney sikrer rettighederne til John Grisham-roman

Hollywood-stjernen har udset sig sit næste filmprojekt.

Mens George Clooneys sci-fi-film, "The Midnight Sky", har premiere til december på Netflix, så har det amerikanske multitalent allerede udpeget sit næste projekt: "Calico Joe".

Ligesom "The Midnight Sky" er "Calico Joe" en filmatisering – og ikke af en bog af hvilken som helst forfatter, men af populære John Grisham, der har solgt over 250 mio. bøger på verdensplan. Modsat flere af Grishams andre bøger, der tæller filmatiserede titler som "Firmaets mand" og "A Time to Kill", handler Clooneys kommende film ikke om sammensværgelser, men om noget langt mere jordnært: baseball.

Grisham selv, der foruden at være forfatter også er uddannet advokat, er desuden passioneret baseball-fan, og i sine unge dage drømte han om at blive professionel atlet inden for den batsvingende sport.

Romanen "Calico Joe" skulle dog ikke være meget mere dramatisk end dét, der beskrives som en moderne fabel om amerikansk moral.

I hænderne på George Clooney, der selv er aktivist og har stået bag politiske film som "Good Night and Good Luck" og "Kamæleonen", kunne netop det tema nok få et ekstra krølle på halen. Det vides dog endnu ikke, om Clooney selv kommer til at instruere filmatiseringen, eller om han blot ender med at producere filmen, og vi ved heller ikke, hvornår den udkommer.

  

Kommentarer

George Clooney sikrer rettighederne til John Grisham-roman

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen