"Grusomme mig 4" udkommer i 2024

Vi har heldigvis ikke set det sidste til superskurken Gru og hans hær af nuttede Minions.

Indtil videre har den populære animationsfranchise "Grusomme mig" affødt tre film plus spin-offen "Minions" om de nuttede og gule håndlangere, der hjælper seriens egentlige hovedperson, superskurken Gru, med at gennemføre hans nederdrægtige planer – alt imens Gru forsøger at opdrage sine tre adoptivdøtre.

Nu har Universal Pictures så annonceret, at sagaens fjerde kapitel udkommer i de amerikanske biografer den 3. juli 2024 – filmen udkommer formentlig dagen inden i de danske biografsale.

Se også: Se Gru forvandle sig til superskurk i traileren til "Minions: Historien om Gru"

Her vil Steve Carell endnu en gang lægge stemme til Gru, mens Kristen Wiig ("Wonder Woman 1984") også vender tilbage til den familievenlige franchise i rollen som Lucy Wilde.

Der er endnu ikke sluppet noget ud om filmens plot, men mon ikke vi kan forvente masser af spas og løjer, når Gru og hans kumpaner af uimodståelige minions kommer på nye eventyr?

Og apropos minions, så er endnu en spin-off om Grus gule undersåtter på vej til biograferne: "Minions 2: Historien om Gru" er efter to års forsinkelse omsider sat til at få premiere i de danske biografer den 30. juni i år. Her får vi angiveligt endnu mere at vide om den unge Grus forhistorie og udvikling til superskurk.

Kommentarer

"Grusomme mig 4" udkommer i 2024

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen