"Honey, I Shrunk the Kids"-fortsættelse tilsyneladende droppet

Rick Moranis var ellers kørt i stilling til sit store comeback i efterfølgeren til 80'er-komedieklassikeren.

Så er der nedslående nyt til fans af "Honey, I Shrunk the Kids"-filmserien.

Den annoncerede fortsættelse, "Shrunk", er tilsyneladende skrumpet gevaldigt ind. Så meget, at den måske aldrig ser dagens lys.

I hvert fald har skuespilleren Josh Gad, der skulle medvirke i filmen, nu sået tvivl om projektet via Twitter: "Mange af jer spørger mig om, hvad der sker med filmen. Sandheden er, at vi var millimeter fra at starte, da Covid ramte, så var vi millimeter fra at starte igen, og så eksploderede min kalender med konflikter. Igen var vi millimeter fra at starte, da budgettet fik os ned med nakken. Hvis I vil have filmen, så sig det til jeres lokale Disney-folk."

Disney-toppen har tidligere været ude at proklamere, at selskabet skal spare 3 mia. dollars (næsten 21 mia. kroner) i år, så noget tyder på, at man ikke længere tør satse på "Shrunk".

Læs også: Disney+ fjerner "Willow" og mange af selskabets andre serier og film permanent for at spare penge

"Shrunk" er som nævnt en fortsættelse til "Honey, I Shrunk the Kids" ("Skat, børnene er skrumpet" på dansk), der udkom i 1989 og kastede to efterfølgere af sig. Her gav Rick Moranis den i rollen som Wayne Szalinski, der opfinder en maskine, som kan skrumpe ting ned til mikrostørrelse. Beklageligvis begynder hans børn at pille ved apparatet og bliver dermed zappet ned til ministørrelse – og må derefter flygte fra gigantiske myrer og andre kryb.

Den nye film skulle fokusere på et af de oprindelige børn, der nu er blevet voksne og begynder at lave samme skøre eksperimenter som faderen. Rick Moranis var klar på at gentage rollen som den klodsede opfinder Szalinski, og bag kameraet skulle instruktøren bag originalen, Joe Johnston, også vende tilbage.

Tiden må vise, om "Shrunk" nogensinde kommer for en dag, men de oprindelige tre film i serien kan heldigvis streames fra Disney+. 

Kommentarer

"Honey, I Shrunk the Kids"-fortsættelse tilsyneladende droppet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen