"Indiana Jones 5" på vej med Harrison Ford?

I et interview med Yahoo Movies sad Steven Spielberg og Tom Hanks og jokede med, at Hanks nu har lavet lige så mange film sammen med Spielberg, som Harrison Ford har. Ifølge Spielberg agter han dog at ændre på dette ved at lave "Indiana Jones 5" med Ford, men så kan det selvfølgelig være, han laver noget andet med Tom Hanks efterfølgende. 

Konteksten var dog spøgefuld, og det er vanskeligt at vide, hvor meget man kan lægge i udtalelserne (han sagde også, at Daniel Day-Lewis skulle være med i alle hans andre fremtidige film). 

En femte "Indiana Jones"-film blev dog bekræftet af producer Kathleen Kennedy allerede i maj, men hun kunne samtidig fortælle, at arbejdet med manuskriptet ikke var påbegyndt. Om Spielberg og Ford vender tilbage er også usikkert.

Kommentarer

"Indiana Jones 5" på vej med Harrison Ford?

 • ★★★★★★0

  Raiders of the Lost Ark er en af mine bedste filmoplevelser nogensinde og Ford var i mange år mit helt store idol på skuespillerfronten. Spielberg var tillige min favoritinstruktør via film som netop Indy filmene, Close, Jaws osv. Men ville ærligt tro at det var tiltrængt at der kom nyt blod ind i dette univers. Jeg ville da elske at se dem gøre et comeback, og gøre min skeptiske tankegang skamfuld, ved at ramme storformen begge to. Men jeg tror ikke på at Ford har det mere (og hans alder taler ikke for de ting jeg elsker ved karakteren) og Spielberg virker ikke som han helt tror på eventyret mere desværre (det var dog der han var bedst!).

  T. Nielsen14-10-15 11:13

 • ★★★★0

  Nu er det selvfølgelig for tidligt at sige med sikkerhed, men det ser jo ud til, at Star Wars har fået en flot genoplivning - så hvis noget tilsvarende kunne ske med Indiana Jones, så ville jeg også være frisk. De måtte for min skyld også gerne "reboote hele lortet" og sætte Chris Pratt ind som Indy, som der lød rygter om på et tidspunkt. ;) 

  Lars!14-10-15 13:44

 • 0

  Bare bange for det går alt for meget "humor" i det hvis Pratt kommer til, kunne være rart at det blev holdt i den gode gamle stil :) Neb hvis Pratt kan holde stilen rent kunne det være helt fint med ham.

  Geekalot14-10-15 14:26

 • ★★★0

  ALTLANTIS

  Gasivodo14-10-15 19:55

 • ★★★0

  EDIT: PIS! ATLANTIS skulle der stå:-/

  (overivrigefanboyhystadeGasi)

  Gasivodo14-10-15 19:56

 • ★★★★0

  Er lavet.

  https://vimeo.com/89778628

  Bruce14-10-15 21:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen